Borrelplanken van rest vlonderplanken te koop!

Update 7 november:
Zo goed als alle borrelplanken zijn al verkocht afgelopen weekend, leuk dat er zoveel belangstelling voor is! Er zijn nog wat reserveringen gedaan op zondagochtend. Die liggen klaar in de doos achter de 1e deur in de voorraadruimte. Nu kunnen we ons voorstellen dat er nog mensen achter het net vissen. Als jij nog zo’n prachtige plank wil hebben, stuur dan even een mail aan niels@nielsmeijerink.nl Dan gaan wij kijken of we nog wat extra kunnen regelen!

De afgelopen tijd is een deel van het terras voorzien van nieuwe vlonderplanken, dat zal niemand zijn ontgaan. Om zo min mogelijk weg te gooien (ook bij Daventria denken we daarover na!) is van de restanten iets moois gemaakt waar jij dan weer thuis mooie sier mee kan maken. Want er zijn borrelplanken/onderzetters van gemaakt in de vorm van een roeiriem, inclusief een brandstempel met ons logo!

Ze zijn al ingesmeerd met lijnolie, dus gelijk te gebruiken. Deze zijn te koop tijdens barbezetting in het weekend, vanaf a.s. zaterdag. Ze kosten tussen de €15,- en €30,-, afhankelijk van de grootte. De opbrengsten komen ten gunste van onze vereniging. Dus wil jij zo’n mooie plank in huis halen? Wacht dan niet te lang, want de voorraad is beperkt.