Bedrijfsroeien 2019

Elk jaar kunnen 12 bedrijven kennismaken met de roeisport en op sportieve wijze de strijd met elkaar aangaan. Het is steeds een groot succes waarover deelnemers enthousiast zijn.

Op dinsdag 30 april is de startbijeenkomst van 19:30 tot circa 21:00 uur op de roeivereniging. Alle deelnemers krijgen dan een rondleiding door het botenhuis. Daarnaast worden de basisbewegingen van het roeien op de ergometer (roeiapparaat) geoefend. De deelnemers kunnen kennis met elkaar maken en met hun coaches.


Trainingen
In mei en juni 2019 volgen zes trainingen van 1,5 uur op het water op de maandagavond tussen 18:00 – 19:30 uur of dinsdagavond tussen 17.30 - 19:00 uur en 19:00 - 20.30 uur. Vanaf 6 mei beginnen de trainingen. Maandag 10 juni valt uit omdat dit tweede Pinksterdag is. Deze training wordt op een ander tijdstip ingehaald.  Op het opgave formulier kan een voorkeur worden aangegeven voor het trainingsmoment.

Afsluitende wedstrijden
Op zondagmiddag 16 juni 2019, vanaf 14:00 uur, vinden de onderlinge wedstrijden tussen de ploegen plaats. Het geheel wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de prijzen met een hapje en een drankje.

Samenstelling ploeg
De deelnemende organisatie zorgt zelf voor 4 mensen (plus een reserve) die liefst nog nooit geroeid hebben en zorgt indien mogelijk voor een ervaren stuurman/stuurvrouw, die tevens de ploeg kan coachen (lid van Daventria). Wanneer dit laatste niet lukt, zorgt Daventria voor een ervaren coach.

Het is ook mogelijk om een combinatieploeg van twee bedrijven samen te stellen. Dus ook enkele roeiers uit een bedrijf kunnen zich opgeven. Wij zullen dan op zoek gaan naar een ander bedrijf, zodat toch een volledige ploeg geformeerd kan worden.

In totaal kunnen 12 ploegen deelnemen aan de bedrijfsroeicompetitie 2019. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Opgave via dit formulier.

Kosten
De kosten voor deelname zijn €375 per ploeg. De afrekening vindt plaats per deelnemend bedrijf. Interne verrekeningen worden door de bedrijven zelf geregeld.

Vragen?
Stuur deze dan naar bedrijfsroeien@daventria.com