Wedstrijdjeugd traint in Almelo

Vorige week zaterdag kwamen Tristan, Lotte, Lars, Luka en Laure met tassen vol roeikleding naar Daventria, nadat we de boten hadden afgeriggerd konden we vertrekken naar Amycus, bij Almelo en Wierden, met de coaches Marloes, Thom, Ferry en Theo.


Tijdens de eerste training, elk van ongeveer tien kilometer, werden we gefilmd en na afloop evalueerden wijzelf en de coaches onze haal. In de warme kantine rustten we even uit en daarna moesten we voor de tweede keer die dag het water op, om dezelfde route te varen en aan onze techniek te werken. ’s Avonds kookten Marloes, Yvonne, Lotte en Laure (vooral Marloes en Yvonne...) spaghetti met tomatensaus. Lars ging naar huis en Jasper kwam erbij, hij kwam net voor het eten aan. Even later gingen ook Thom, Theo en Yvonne weg en kon de rest beginnen aan een competitie Uno, waarbij er heel veel pestkaarten gebruikt werden… (Ik zal geen namen noemen, maar het spijt ons, Ferry)

Zondags begonnen we met een training waarbij we opnieuw gefilmd werden om te kijken hoever we vooruit waren gegaan, met nieuwe en oude tips konden we in de laatste training aan de slag.
Zonder boten (het was hoogwater) vertrokken we na een heel gezellig en vermoeiend weekend weer naar Deventer.