Voorlichtingsavond Ruimte voor de rivier 26 november en excursie door haven met Waterschap 7 december

Op dinsdag 26 november organiseren 'Bewonersvereniging Zandweerd -Noord' en 'R&ZV Daventria' een voorlichtingsavond voor de buurtbewoners en leden van de roeivereniging over het project 'Ruimte voor de Rivier'. Dit vindt plaats in buurtcentrum St Jurrien om 19.30 u. Op deze avond zal Waterschap Groot Salland een presentatie verzorgen over het project. Namens de roeivereniging spreekt Diederik Anema en namens de bewonersvereniging zal voorzitter Anke Lindeboom het woord voeren.


Voorlichtingsavond: buurtcentrum St Jurrien, dinsdag 26 november, 19.30 uur., P .C. P.C. Hooftlaan 97, 7412 PL Deventer (zonder aanmelding)

Excursie door haven met Waterschap
Aansluitend is er op zaterdag 7 december om 14.00 u een ontvangst en excursie vanaf het botenhuis van Daventria voor bewoners- en roeivereniging om het project van dichtbij te gaan bekijken. Daventria verwelkomt haar buren vooraf met een rondleiding op het botenhuis. Buurtbewoners en Daventrianen die op 7 december deelnemen worden vriendelijk verzocht zich aan te melden via pr@daventria.com (t/m 18 november)

Roei- en botenhuisgidsen gezocht:
Tijdens het eerste uur op 7 december (van 14.00 - 15.00 u.) zoeken we enkele roei- en botenhuisgidsen (Rondleiding bovenverdieping, benedenverdieping, begeleiding uitproberen roeihaal op ergometer). Aanmelden kan via deze link pr@daventria.com

Rondleiding in botenhuis: zaterdag 7 december, 14.00 uur, Excursie in de haven 15.00 uur. (met aanmelding)

Namens PR Daventria
Dick Metselaar en Heleen Janszen