Twentse winter... eh... herfst of voorjaarsstorm wedstrijden

Met een zeer uitgebreide delegatie (zie foto) vertrok Daventria zondagochtend naar Hengeloooo om deel te nemen in bijna alle categorieën op de Twentse Winter Wedstrijden.

De bowa puilde uit van ambitie en hoop, de deelnemers niet minder. Graag nodig ik u uit om op de website van de TWW de uitslagen na te lezen, blik was er voor de super sportieve stoere dames acht samengesteld uit diverse ploegen, zeg maar het neusje van de zalm wat er bij ons boordroeiend inzetbaar is. Deventer bluf hield hun poker-face vast en blies de tegenstand onder de tafel, dit is echt meer als geluk in het spel, zij kennen alle truuks en spelen het spel met vaste hand, als wedstrijdcoordinator ben ik bijzonder trots op dit experiment, Geertje was flabbergastet maar nam het sportief op, zie jullie op de head...

Bij de mannen pakte de Dizzyjansboot het blik in het herenveld. De concurrentie werd gezien, gewogen en naar huis gestuurd, het enige wat het blazoen nog ontsierde was een Duitse combi acht die overall wat sneller bleek, maarbij de vieren was Daventria heer en meester.

Alle deelneemsters en deelnemers ervoeren deze wedstrijd als een mooie start in het wedstrijdseizoen, er was veel enthousiasme en, wat opviel, erg veel verenigingsgevoel bij dit evenement. Hou dit vast en weet dat de blikkentrekkers al heel lang strijden om de blikken, zo iets komt je echt niet aanwaaien, maar Daventria staat in het overall klassement zeker als club op nummero uno!!!

Graag tot een volgende wedstrijd, zie straks de gele infomail van Joleen.
 


Volle bak bij TWW (foto Martin Schaap)