Trainingsweekend Brugge 2-4 maart 2012

In het eerste weekend van maart 2012 organiseert Daventria weer het trainingsweekend in Brugge. Net als voorgaande jaren zullen we dan weer te gast zijn bij de jeugdherberg de Herdersbrug en de Brugse Roei- en Trimmclub. Wil je een weekend lang gecoacht worden, roeien en toch ook genieten van de stad Brugge, schrijf je dan met je ploeg in voor het Trainings weekend 2012.



Waar gaat het over
Bij Brugge ligt er een kilometers lang, recht, scheepsvaart-arm roeikanaal. Hier gaan wij in het weekend van 2-3-4 maart trainen, over roeien praten en ‘s avonds genieten van wat de stad te bieden heeft.

Voor wie
Het trainingsweekend is voor iedereen. Je schrijft je met je ploeg in en geeft aan wat je bootvoorkeur is. De minimale eis aan je roeibevoegdheid is dat je beschikt over havenbevoegdheid C-materiaal. Als geen genoeg roeiers kan vinden in je eigen ploeg kan je je ook inschrijven met een gelegenheidploeg, die je zelf samenstelt.
Het is fijn als je een eigen stuur meeneemt, maar dit is geen vereiste.

Het programma
Op vrijdagavond 2 maart laden we de botenwagen op en reizen we af richting het zuiden. In de loop van de avond arriveert iedereen en drinken we samen een drankje. Op zaterdag 3 maart roei je 2 keer, op zondag 4 maart 1 keer voordat we de botenwagen opladen en weer naar huis gaan.
Er is een goed fietspad langs de kant, vanwaar je gecoacht wordt en er worden video-opnames gemaakt en besproken. Er zijn ervaren coaches vanuit de vereniging aanwezig. Het kan wel zijn dat je wordt ingedeeld om een keer te sturen

Kosten
De kosten voor het Brugge weekend zijn: €87,50,- euro per persoon. Hierbij zit inbegrepen: 2 overnachtingen, incl. beddengoed, 2 keer ontbijt, 2 keer lunch, versnaperingen tussendoor en vervoer van de boten naar Brugge.

Meer informatie
Voor opgave en vragen kun je een mail sturen naar Bas Boer: brugge@daventria.com