Techniekdag zondag 13 november 2011

De commissie opleiding en coaching organiseert dit jaar voor de tweede keer een techniekdag voor roeiers in alle boottypen. De techniekdag biedt de deelnemers de mogelijkheid door directe coaching en video analyse hun roeitechniek te analyseren en verbeter punten aangereikt te krijgen.
Leerdoelen worden door de roeier / ploeg zelf aangedragen of in overleg met de aanwezige coaches bepaald.

Om zoveel mogelijk roeiers en ploegen de gelegenheid te bieden aan het programma deel te nemen, zal het twee maal aangeboden worden in dagdelen, met een maximum van zes ploegen per dagdeel. Het ochtenddagdeel is van 8.30 – 12.30, de middag van 13.30 – 17.30.
Er zijn twee coaches op het vlot en een coach voor videoanalyse. Er wordt tweemaal een video opname gemaakt, die direct wordt geanalyseerd. De bevindingen van de eerste sessie worden besproken met de deelnemers en coaches om verder aan te werken in de tweede sessie. De deelnemers van de eerste techniekdag in juni waren enthousiast, dus pak die kans, zeker als je er in juni niet bij was!

Inschrijven kan door middel van een email naar ciecos@daventria.com onder vermelding van
(Ploeg)naam
Ploegleden
Boot(type)
Naam van de boot van voorkeur
Naam, telefoonnummer en email contactpersoon
Waar je aan wilt werken

Let op: vandaag 22 oktober is het water 11,3 graden. Grote kans dat je 13 november niet kunt skiffen vanwege te lage temperatuur. Schrijf dus in voor een nummer dat ook onder 10 graden kan.
Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. De inschrijving sluit op woensdag 2 november 12.00 uur

De coscie:
Joanne Saltet
Ivo Overmars
Bas van Haasteren
Roel Jorna
Aart Oosthoek