Stel een daad voordat je op vakantie gaat...

Geef je NU op voor één van de vele klusjes die gedaan moeten worden tijdens het Daverend Daventria Weekend op 13 en 14 september en je roeigenoten van de Feestcie, IJsselregattacie en Barcie kunnen ook met een gerust hart op vakantie.


Meld je aan bij Claudia Kooke, claudia.kooke@gmail.com, voor de volgende barklussen: barkeepers, bonnenverkopers, taart- en koekenbakkers en –verkopers, buffetmedewerkers, tentinrichters, terreinopruimers.

Bij Roely Szekeres, roely@szekeres.nl, als je de boel wilt versieren of ’s nachts de tent wilt bewaken.
De IJsselregattacie zoekt: inschrijvers, veldcoördinatoren, tentophalers en –wegbrengers, aanhanger- en meubilairophalers en wegbrengers, bagagevervoerders, krattenvervoerders, riemendragers, kleedkamerinrichters en –opruimers, buurtbriefbezorger, vlothonden, vlotverleggers, parkeerterreininrichters, schipper Rustig Rollen, assistent kamprechters, fotografen. Voor vragen en aanmelden kun je terecht bij Jacomine van den Berg, jacomine52@gmail.com.

Wil je meer weten? Mail dan naar bovengenoemde dames, maar wacht niet tot na je vakantie, zodat wij ook met onze planning vooruit kunnen.