Stedendriehoekcompetitie 2011

Nog nooit een wedstrijd geroeid en je wilt wel eens wat proberen? Maar 5 km is toch wat ver? Of je bent juist al meer ervaren, maar wil wel eens een echte sprint trekken zonder dat je eerst 4,5 km je uithoudingsvermogen moet testen?


Samen met De Grift (Apeldoorn), Isala (Zutphen) organiseren we in mei, juni en september de eerste stedendriehoekcompetitie: in 2 havens (Zutphen, Deventer) en op 1 kanaal (Apeldoorn) starten we boord-aan-boord over afstanden van 300-500 meter.
Je kan mee doen voor de dag-prijs, of je start alle drie de wedstrijden en gaat voor de eeuwige roem als eerste overall-winnaar van de Stedendriehoekcompetitie!

Wie kan er meedoen?
Er zijn 3 categorieën
- 1ste jaars roeiers: iedereen die in 2010 of 2011 heeft leren roeien
- oudere jaars roeiers: iedereen die in 2009 of eerder heeft leren roeien
- jeugd t/m 18 jaar

We roeien in mixed teams in C4-en. Het is het leukste als je je als ploeg opgeeft, maar individueel inschrijven kan ook. In dat geval kijken we of er een gelegenheidscombi is samen te stellen, dit kan dus ook met roeiers van een van de andere verenigingen zijn.

De data:
- 28 mei: Daventria, Deventer
- 18 juni: Isala, Zupthen
- 17 september: De Grift, Apeldoorn

Voor vragen en inschrijven:
neem contact op met Suzanne van der Meulen, comroei@daventria.com

En oh ja: we zijn ook nog op zoek naar helpende handjes! Zowel op de 28ste als gedurende de komende weken. Ook dan kan je je bij Suzanne van der Meulen aanmelden