Start van de metamorfose: naar een nieuwe botenhuis!

Na de steun van de leden, die we tijdens de recente ALV kregen, gaan we verder met de volgende stap: het contract met de aannemer wordt getekend. Op vrijdag 7 februari, om 16.30 uur, wordt het contract tussen het Daventria bestuur en bouwbedrijf Nikkels, ondertekend. Ca een maand voor de doorbraak van de Zandweerdplas naar de Hank, gaat de metamorfose van Daventria van start.



De handtekening voor de start van de bouw werd vrijdag 7 februari gezet door de voorzitter.


Bij planning houdt iedereen een slag om de arm, kort tevoren word je via website en Bellnote daarom precies op de hoogte gehouden van de juiste data en tijdstippen, nu wordt uitgegaan van het volgende traject:

Half maart worden de steigers in de jachthaven aangelegd, de nutsaansluitingen volgen half april. In de 2e helft van mei volgt de fase waarin wij als ploegen en ook individuele leden aan de slag kunnen tbv de ontruiming en ontmanteling, (volgens inschrijving op het schema). De verplaatsing volgt dan eind mei /begin juni, waarna de bouw van start kan gaan. De realisering van het nieuwe botenhuis zal ca 2-3 maanden in beslag nemen.