Oproep aan alle leden van Daventria: Doe mee aan de Internationale Roeivierdaagse van Overijssel

Graag brengen wij onder de aandacht dat we serieus op zoek zijn naar Daventrianen die we een prachtige 4-daagse roeitocht voorschotelen door onze provincie. IRVO-2011 wordt gehouden van Donderdag 19 mei t/m Zondag 22 mei


Zie website roeivierdaagse.daventria.com. Voor leden van Daventria, die (nog) geen ploeg hebben, biedt het IRVO organisatieteam de extra mogelijkheid voor individuele aanmelding, dus dat is makkelijk beslissen. 

Wil je graag meedoen in een combinatieploeg, stuur dan een e-mail naar irvo@daventria.com met opgave van naam, e-mailadres en telefoonnummer. Je wordt dan op een lijst 'ploeg gezocht' geplaatst die op de IRVO website zal worden gepubliceerd. Aan de hand van deze lijst kun je dan zelf afspraken maken met je toekomstige ploeggenoten (op welke dagen wil je roeien, wie rijdt met de auto enz.). Het IRVO organisatieteam zal hierbij desgevraagd ondersteuning verlenen. Heb je eenmaal een ploeg gevormd dan dient voor deze ploeg een inschrijvingsformulier opgestuurd te worden, zie website roeivierdaagse.daventria.com/aanmelden. De inschrijvingstermijn sluit op 1 mei 2011.

Namens het IRVO organisatieteam,
Jan Veldman
coördinator IRVO 2011