Inschrijving IJsselregatta 9 september voor niet-Daventria leden nog mogelijk

Inschrijving IJsselregatta voor Daventrianen is inmiddels gesloten. Niet-Daventrianen die aan de IJsselregatta deel willen nemen, kunnen zich nog wel aanmelden via de website. Klik hier om je in te schrijven.

Opgave is uitsluitend mogelijk met volledige bemanning (dus ook de stuur). Vanzelfsprekend dient iedereen (dus ook de stuur) over de juiste bevoegdheden te beschikken. Als hier niet aan voldaan wordt, kan de inschrijving niet worden gehonoreerd. Indien nodig kan men overigens begin september nog examen doen.

Wie wil zich laten interviewen?
Om nog meer publiciteit rondom de nieuwe Déjà Vu-categorie van de IJsselregatta te creëeren zoeken we een team dat zich na afloop van een training wil laten interviewen. Het interview wordt met een videocamera afgenomen en op de IJsselregatta website gepubliceerd. Vervolgens zal het ook via social media worden gepromoot.

Mensen die zich willen laten interviewen kunnen me rechtstreeks benaderen via 06-41289084 (Arjan).

Ga jij deze beker winnen?
Het is geen scherpe foto, maar het gaat even om de maat:



Als je de Déjà Vu-categorie wint, ga jij hier mee op de foto en wordt de naam van jouw ploeg op deze enorme beker bijgeschreven!

Wie daag jij uit om naar Deventer te roeien?
Roeien kan zo leuk zijn hè? Laten zien dat jij sneller roeit dan je voormalige ploeggenoten? Daag ze eens uit om in te schrijven voor de Déjà Vu-categorie. Klik hier en schrijf je in. Meer informatie over deze categorie vind je hier.

En natuurlijk kun je ook bij jouw collega's eens informeren? Heeft jouw bedrijf een intranet? Benader de redactie! In deze maanden zijn ze vast blij met extra copy.

IJsselregatta koorts?
Begint de IJsselregatta koorts al bij je op te spelen? Blijf op de hoogte van de laatste stand van zaken op:

website www.ijsselregatta.nl
Facebook www.facebook.com/ijsselregatta
Twitter twitter.com/IJsselregatta