IJsselregatta vernieuwd met speciale reünie categorie!

De IJsselregatta commissie heeft de ambitie om voor de volgende editie (9 september 2012) minimaal 100 ploegen aan de start te krijgen. Om dat te bereiken is onder meer een nieuwe categorie bedacht: Déjà vu. Deze categorie is bedoeld als aanleiding om een reünie met oude ploegmaatjes uit je studententijd te organiseren.

De zaterdag vóór de wedstrijd kom je naar Deventer, 's avonds breng je samen met een hapje en een drankje bij de Roei door, als je wilt kun je daarna de binnenstad in, zondagochtend lekker ontbijten, en dan: met zijn allen de sterren van jullie hemel roeien op de (volgens ons) mooiste rivier van Nederland! Geweldig toch?!

Om te zorgen dat iedereen zijn oude roeimaatjes kan opsporen, gaan we gebruik maken van social media. Daartoe is met sterke inzet van de internetcommissie (hulde voor Sjoerd en Niels!!) in korte tijd een totaal nieuwe website ontwikkeld. Ook is er een Twitter-account (@ijsselregatta) en komt er een Facebook groep.

We vragen de hulp van alle leden om een succes van de Déjà vu categorie te maken. Help ons mee om die 100 ploegen aan de start te krijgen!

Hoe?

  • Vraag eens bij jou oude ploegmaatjes wat ze van het idee vinden, of
  • Ga ons volgen op @ijsselregatta, of
  • Stuur deze mail door naar jouw roeivrienden, of collega's die roeien, of
  • Volg de berichten op www.ijsselregatta.nl en deel ze op jouw social media kanalen.

Let's make some noise!