Heineken roeivierkamp: 2 keer blik

Tijdens de afgelopen zater- en zondag verroeide Heineken roeivierkamp op de Amstel deden drie Daventria combiploegen mee. Bij de Damesveteranen waren Yvonne en Sandra aan boord, bij de Herenveteranen C8+ zaten René en Edgar aan boord, en bij de J164* waren Tristan, Luka, Jasper en Laure aan boord namens Daventria in drie combiploegen. De Dames roeiden onder bezielende leiding van Sandra op stuur en Theo aan de kant naar een eerste plaats in het DVD4* veld. Dit veld was 10 ploegen groot, maar achteraf bleken ze tweede overall van 43 ploegen. De snelste damesvier scheelde meer dan 20 jaar gemiddeld waarmee de prestatie toch extra aandacht verdient. De Lebuïnus genoot van het mooie samenspel van deze dames en ligt de komende dagen zeker te stralen in de loods, ook zij is een topper.


De Jongens in het J164* veld werden 9e van de 17 ploegen. Hun leeftijden zijn echter nog zeker geen 16, en hiermee zetten ook zij een geweldige prestatie neer. Voor de coaches Ferry en Theo een stevige aanwijzing dat zij op de juiste weg zitten. Als deze formatie volgend jaar in hetzelfde veld start na een jaartje doorbouwen, dan is het blik bereikbaar.

Bij de veteranenherenacht was er een topacht samengesteld vanuit diverse verenigingen. Namens Daventria waren René en Edgar daarin vertegenwoordigd. Zij roeiden het C én B veld naar huis. Volgende week start die acht ook weer op de head. Bent u roeiliefhebber kom kijken rond de klok van 14:30 als o.a. deze ploeg gaat knallen.