Hans en Henk snelste Daventrianen Tilburg masters

Veteranenroeiers hebben dit jaar de mogelijkheid om in drie wedstrijden deel te nemen de masters, heads over 1000 meter op meerploegen baan te beginnen in Tilburg zondag 6 mei.
Hans en Henk starten zaterdag in de 2x en roeiden naar een bijzonder strakke tijd van 3:30. Maartje en Johan kwamen op 3:41 Sandra had 3:50 nodig en hekkesluiter was Johan in 3:57.

De ervaring van allen was hetzelfde, je begint in een waas met een overdosis adrenaline, je vraagt je na 3, 4 honderd meter af waar blijft het 500 meter bord, dan volgt een man met een hamer en voel je met name in de benen meer pijn als power, je werpt die man met de hamer overboord, hersteld iets en komt kapot over de finish. Wat blijft is een ervaring die smaakt naar meer, dat kan dus op 16 en 17 juni op de martinieregatta in Groningen en op de Erasmussprints op 15 september op de nieuwe roeibaan bij Rotterdam. Dus veteranen verenigd u en start met trainen en doe mee!! Uiteraard hoeft u het wiel niet uit te vinden, vraag even bij Hans en Henk wat de beste aanpak is, zij weten van de hoed EN de rand!!