Goudse mijl aangepast succes

Sandra en Martin Schaap debuteerden op een overvolle Goudse mijl in het hoofdnummer mix2x. Zij wisten zich bij de snelste vier van de 20 te plaatsen in de A-finale. Johan en Maartje wisten dat te evenaren en die middag dus twee Daventria ploegen in de A-finale mix2x.

In een razend tempo moesten Sandra en Johan na de mix overstappen in de skiff om de voorfinale hiervan te verroeien, Sandra werd tweede en Johan won zijn heat, dus ook die missie geslaagd.
Dan de finales. Het superteam van Ossa wist de mix2x te winnen, maar na de leeftijdcorrectie waren Maartje en Johan 1e overall van de 20 deelnemers in de mix2x.

Bij de skiff werd Sandra 2e, chapeau na zo'n korte trainingsopbouw!! Johan moest Willem van Schelven (winnaar veteranenskiffklassement 2010) met krap 10 sec voor laten, en Willem (65 jaar) moest een kanjer van Proteus (begin 20) met nog geen sec extra voor laten.

De Goudse mijl (1609 m op een vierbanenparcours) is een leuke spannende wedstrijd die we zeker nog eens gaan bezoeken.