Daventria Buiten zoekt nieuwe voorzitter

Aangezien de term ‘sponsoring’ niet echt meer van deze tijd is, is in 2013 de sponsorcommissie overgegaan in ‘Daventria Buiten’. Kerngedachte achter Daventria Buiten is dat zij actief Daventria naar Buiten brengt. Dat wil zeggen, contacten zoekt en onderhoud met de buitenwereld met als uiteindelijk doel: het werven van gelden voor de clubkas. In 2013 leverde dat, naast de gebruikelijke inkomsten uit Bell Note advertenties, een bijdrage op van de Rabobank en inkomsten uit een 3-tal betaalde roeiclinics voor bedrijven uit de omgeving. In totaal leverde dat de clubkas afgelopen jaar een kleine € 7.000,- extra op.

De commissie bestaat uit Corrie van Wingerden (advertenties), Rob Paerl, Anja Wormeester, Sandra Schaap en Paul van Dijck (voorzitter).

We zijn op zoek naar iemand die het stokje van Paul kan overnemen. Iemand die lokaal bekend is, contactueel is ingesteld en bereid is tijd en energie te steken in een nieuwe manier van belangenbehartiging voor onze vereniging. Een leuke rol die een belangrijke bijdrage levert aan de toekomst van onze vereniging!

De taken van Daventria Buiten op een rijtje:

  • In contact komen met partijen (bedrijven, serviceclubs, organisaties, etc) die iets voor Daventria kunnen betekenen en wij tegelijk ook iets voor hen kunnen betekenen;
  • Werven van financiële bijdragen middels advertentieverkoop in Bell Note, maar ook via andere kanalen;
  • Samenwerking met de commissie Bedrijfsroeien en PR commissie.


Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Paul van Dijck op telefoonnummer 0570-628167.