Advertentie: We doen mee met de Salland Clubactie

Scoren voor onze club en je krijgt zelf extra korting op je zorgpremie bij Salland Zorgverzekeringen.


We zijn de afgelopen weken in gesprek geweest met Salland Zorgverzekeringen. De zorgverzekeraar uit Salland heeft een concept bedacht waarmee ze intensief samenwerken met sportverenigingen. De Salland Clubactie. Leden krijgen met deze actie een aantrekkelijke korting op de zorgpremie, en de clubs scoren grote bedragen voor in de clubkas.

Vorig jaar deden al 47 sportclubs mee die in totaal meer dan € 61.000,- scoorden. Goede actie dus! En het mooie is dat wij hier met onze club ook aan meedoen dit jaar.

Even de voordelen op een rij:
Via Roei- en Zeilvereniging Daventria:

  • Sluit je een goede zorgverzekering op maat af
  • Krijg je een aantrekkelijke korting op je premie
  • Krijgt onze club een mooi bedrag voor in de clubkas.

De korting geldt voor alle leden/donateurs van onze club en alle gezinsleden op hetzelfde woonadres. Leden die al verzekerd zijn bij Salland Zorgverzekeringen kunnen ook overstappen naar onze clubcollectiviteit! Die profiteren dan ook van de mooie korting en scoren voor onze club. Salland Zorgverzekeringen maakt medio november de premie bekend. Vanaf dat moment kun je overstappen. We krijgen straks een speciale omgeving binnen de website van Salland Zorgverzekeringen waarop je alle informatie kunt vinden. Daar komen we snel op terug!

Goede zorg in de regio
Er gebeurt veel met het oog op het zorglandschap. Als regionale zorgverzekeraar informeert Salland Zorgverzekeringen de inwoners van de gemeente Deventer de komende maanden over de aanstaande veranderingen in 2015, en hoe zij daar op reageren. Meer weten? Neem eens een kijkje op www.salland.nl/deventer. Zo blijf je goed op de hoogte!