Nieuws update Hanzetocht

Hanzesteden Roeimarathon 2017
Inschrijven Hanzesteden Roeimarathon 2017 (HSRM17)

De HSRM17 is een eenmalig, bijzonder evenement. Het is een onderdeel van de Hanzedagen. Vanaf Zutphen wordt er op zaterdag 17 juni een toertocht geroeid van 68 km naar Kampen. Onderweg zijn er  pauzemomenten met een verplichtend karakter. Deze marathon staat in het teken van het thema van de Hanzedagen nl. “Water verbindt”. Met 20 boten van 4 roeiverenigingen uit de Hanzesteden aan de IJssel  starten we samen in Zutphen en komen we ook samen aan in Kampen. Daar worden we met muziek onthaald onder de ogen van duizenden mensen op de kade.


Inschrijven kan van 15 maart  tot 15 april 2017

Je kunt de HSRM17 alleen roeien  in C-materiaal mét stuur, bij voorkeur C4. Dit gebeurt integraal of bij hoge uitzondering in estafettevorm. Alleen ervaren roeiers zijn welkom. (vanaf 15 maart via Mijn Daventria)

Kosten

De kosten bedragen 25 euro per deelnemer. Dit is inclusief een roeiersmaaltijd na afloop.

Inschrijven

Inschrijven gebeurt bij de eigen vereniging. Na 15 april wordt op basis van het aantal aanmeldingen beslist hoeveel boten er precies gaan deelnemen. Later ontvang je  aanvullende informatie over de tocht en over de wijze van betaling. De inschrijving is pas definitief wanneer de betaling ontvangen is.

Meer informatie vind je hier.