Bedrijfsroeien 2024

(voor medewerkers die willen kennismaken met de roeisport!)

Met collega’s roeien. Goed voor de teamvorming en de collegialiteit, de binding aan het bedrijf en een sportieve uitdaging voor iedereen die in teamverband wil trainen en scoren!

Elk jaar maken medewerkers van 12 bedrijven op een ongedwongen wijze kennis met de roeisport. Op een sportieve wijze gaat het team de strijd met teams van andere bedrijven. Het is steeds een groot succes met enthousiaste deelnemers.

Op maandag 8 april is de startbijeenkomst van 19:30 tot circa 21:00 uur op de roeivereniging. Alle deelnemers krijgen dan een rondleiding door het botenhuis. Daarnaast worden de basisbewegingen van het roeien op de ergometer (het roeiapparaat) geoefend. De deelnemers kunnen kennis met elkaar maken en met hun coaches.

Opmerking: bedrijfsroeien staat uitsluitend open voor deelnemers die geen roeiervaring hebben!


Trainingen
In april, mei en juni 2024 volgen zes trainingen van 1,5 uur op het water op de maandagavond tussen 18:30 – 20:00 uur,  dinsdagavond tussen 17.30 - 19:00 uur en 19:00 - 20.30 uur of woensdagavond tussen 18:30 - 20:00 uur. Vanaf de week van maandag 22 april  beginnen de trainingen. Op het opgave formulier kan een voorkeur worden aangegeven voor het trainingsmoment.

Afsluitende wedstrijden
Op zondagmiddag 2 juni 2022, vanaf 14:00 uur, vinden de onderlinge wedstrijden tussen de ploegen plaats. Het geheel wordt feestelijk afgesloten met de uitreiking van de prijzen met een hapje en een drankje.

Samenstelling ploeg
De deelnemende organisatie zorgt zelf voor 4 mensen (plus een reserve) die liefst nog nooit geroeid hebben. Daventria voor een ervaren coach. Soms is er binnen uw bedrijf een ervaren stuurman/stuurvrouw, die tevens de ploeg kan coachen (lid van Daventria). Dan is dat doorgaans de coach/stuurman-vrouw

Het is ook mogelijk om een combinatieploeg van twee bedrijven samen te stellen. Dus ook enkele roeiers uit een bedrijf kunnen zich opgeven. Wij zullen dan op zoek gaan naar een ander bedrijf, zodat toch een volledige ploeg geformeerd kan worden.

In totaal kunnen 12 ploegen deelnemen aan de bedrijfsroeicompetitie 2024. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Opgave via dit formulier in Mijn Daventria. Er zijn al enkele bedrijven binnen! Dus wacht niet te lang.

Kosten
De kosten voor deelname zijn € 400 per ploeg. De afrekening vindt plaats per deelnemend bedrijf. Interne verrekeningen worden door de bedrijven zelf geregeld.

Zijn er nog vragen?
Stuur deze dan naar bedrijfsroeien@daventria.com

Waarom meedoen?
Het is leuk, gezond, in de buitenlucht, goed voor de spirit (zeker na de twee jaar met beperkingen). Een sport waarin je veel spiergroepen gebruikt en die ook nog eens ongeveer blessurevrij.
Ontmoet andere bedrijven en instellingen. En maak kennis met de roeisport.