Indoortraining Daventria 2022-2023

Woensdag 26 oktober start de populaire, jaarlijkse indoortraining weer onder bezielende leiding van Gilles Rattink en Laurens de Caluwé. Zoals ieder jaar wordt een gevarieerd programma aangeboden, dus mocht je niet goed zijn in opdrukken, geen zorgen er zijn ook genoeg andere oefeningen. Uiteraard zorgen we voor adequate begeleiding en wordt er rekening gehouden rekening met een eventueel blessureverleden. Zoals bekend zorgt de leuke en gezellige sfeer in de groepen ervoor dat je je zeker iedere woensdag weer naar de training wilt komen!

Aangezien we wel alert moeten blijven op corona betekent dit vanuit de eigen verantwoordelijkheid dat je je iedere training zelf even afvraagt of je fit en gezond bent en geen corona verschijnselen vertoont (gezondheidscheck). Zonodig doe je een zelftest en kom je preventief niet naar een training. Uiteraard zorgen we voor voldoende ventilatie en schoonmaakmiddel om de apparaten te ontsmetten.

Wij hopen jullie ook dit jaar weer te mogen ontvangen. Wees er snel bij want de aanmeldingen zullen snel gaan, zeker voor het tweede uur. Bij teveel aanmeldingen voor een bepaald uur kan er geschoven worden naar het andere uur.

Wanneer:
Woensdag 26 oktober 2022 t/m woensdag 22 maart 2023,
met uitzondering van 28/12 2022, 4/1 2023 en 1/3 2023.

Tijdstip:
A: 19:00 – 20:00
B: 20:00 – 21:30 (geen Jeugd)

Waar:
Gymzaal Enkdwarsstraat
Enkdwarsstraat 2
7413 TV Deventer

Kosten:

  • € 40 voor jeugdleden,
  • € 65 voor volwassenen,
  • € 115 voor donateurs & deelname (geen lid).

Betaling geschiedt via de reguliere, automatische incasso bij Daventria.

Bedenk dat je je voor het hele seizoen inschrijft, er is geen restitutie mogelijk.
Afmelden kan alleen voor 26 oktober bij comroei@daventria.com.
Inschrijven kan t/m 19 oktober via Mijn Daventria (donateurs via comroei@daventria.com).