Toertocht Hilversum (Tromp) 15 september

Op donderdag 15 september organiseren wij een toertocht in Hilversum vanuit Tromp. De bedoeling is om een rondje Kortenhoefse plassen te roeien. Het is een tocht met veel kleine slootjes waar we regelmatig moeten slippen en liggen om onder de bruggen door te roeien. Het is prachtig roeien in een mooi landschap. We roeien in wherry's. Er is geen lunch gelegenheid onderweg, dus eigen lunch meenemen.

We vertrekken om 8.30 uur en hopen om 9.45 uur aanwezig te zijn bij de Hilversumse roeivereniging. Na de koffie vertrekken wij om 10.30 uur en hopen 16.00 uur weer terug te zijn. Bij terugkomst kunnen wij bij de Soos nog wat drinken (alleen pinnen). Voorstel is om eventueel in Deventer gezamelijk te eten bijvoorbeeld bij Grand Café BASS in de Jachthaven.

De kosten voor de reis en huur boten bedragen €20,50, graag overmaken op bankrekening NL81INGB0006478259 t.n.v Roei-,en Zeilvereniging Daventria onder vermelding van de naam van de roeier en 'toertocht Hilversum'

Graag aangeven of je die dag wilt rijden. De vergoeding voor het rijden is €0,30 per km. Het aantal km wordt bepaald volgens de ANWB routeplanner.

Voor deze tocht is IJsselbevoegdheid niet noodzakelijk!

Aanmelden kan tot en met 1 september via Mijn Daventria.