Toertocht Gramsbergen

Door het Coronavirus konden al onze geplande tochten helaas niet doorgaan.Zoals het er nu uitziet is het weer mogelijk om een toertocht te organiseren. Op dinsdag 11augustus organiseeert de MWR cie een toertocht naar Gramsbergen. Deze tocht gaat over de mooie rivier de Vecht. We roeien richting Emlichheim (Duitsland).

In Laar is een vlot waar we goed kunnen aanleggen voor een lunch (zelf te verzorgen) Afhankelijk van het weer kunnen we tot Emlicheim roeien, hier is ook een plek met grasveld om evt. waar we kunnen aanleggen. Er is geen horeca onderweg. We roeien in 3 C4+ . Voor deze tocht is IJsselbevoegdheid niet direct noodzakelijk, roeien C-2 is verplicht.

We verzamelen om 8.45 bij Daventria en vertrekken om 9.00 uur naar Gramsbergen (Roeivereniging Salland, Kanaaldijk 2a, 7783 DB Gramsbergen) We zijn daar rond 10.00 uur voor de koffie en gaan om 10.30 uur roeien. We zijn circa 18.00 uur weer terug bij Daventria.

  • Kosten 13,00 euro; Overmaken naar bankrekeningnummer: NL81INGB0006478259 t.n.v. Roei-,en Zeilvereniging Daventria onder vermelding van je naam en "Toertocht Gramsbergen"
  • Meld je aan via mijn Daventria,
  • graag aangeven of je die dag kunt rijden.