PVP in Deventer groot succes

We zijn als organisatie he-le-maal leeg. Dat kan ook niet anders na zo'n evenement. Maar wat was het een geweldig weekend.

Na een nachtje rust mochten de deelnemers vandaag weer lekker knallen. Vanochtend werd er 5 km hardgelopen in onze mooie uiterwaarden en vanmiddag was de afsluiting: 3 km roeien op schitterend water pal naast ons botenhuis, ruim voorzien van boeien om de verkeersstroom te geleiden. Zo'n 80 skiffs en twee-zonders die elkaar achtervolgen op een parcours met keerboei en diverse bochten en obstakels, geeft een hoop spektakel op het water. Wij hebben ervan genoten, en te horen aan de reacties, de deelnemers ook. We hebben het graag gedaan en hopen jullie nog vaak op allerlei roeiwater terug te zien, jullie zijn fantastisch. Evenals alle mensen die dit festijn mogelijk hebben gemaakt, waaronder natuurlijk onze collega's van de atletiekvereniging, de rijwielvereniging en de Deventer IJsclub. Hartelijk dank allemaal!

Klik hier voor het eindklassement, dat overall werd gewonnen door Pieter Rom Colthoff van roeivereniging de Maas. Van harte Pieter!

Kijk hieronder om te zien hoe de roeiwedstrijd er van boven uitzag, en kijk ook nog even naar het item op TV Oost, met prachtige actiebeelden. Even nagenieten...