PVP & DOB Borrel + ergometer-trial

Om in stemming voor de Paul Veenemans Prijs (PVP) en Deventer Omni Sport Bokaal (DOB) te komen is er op dinsdag 18 oktober vanaf 19:30 uur een borrel en ergometer-trial op de vereniging. De gesmeerde borrel-kelen kunnen vast goed supporteren – een levensechte oefening voor de organisatie!

Om de borrel-kelen goed te smeren, trakteert het bestuur graag tussen 20.30 en 20.45 uur alle aanwezigen op een gratis drankje. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent en zo de diehards op de ergometer goed kan aanmoedigen!

Telkens meer Daventria-leden doen mee aan de voorbereiding van de PVP en aan de organisatie van de DOB. Heb je nog geen taak bij de organisatie? Kom ook op de borrel – en je bent verzekerd van een leuke rol bij de PVP en / of DOB.

De PVP is de gecombineerde schaats-, fiets-, ren-, en roeiwedstrijd op 12 en 13 november. Er hebben zich al 14 Daventria-toppers gemeld die het gaan opnemen tegen sporters uit het hele land. De DOB is hetzelfde voor niet-roeiers, met al op 11 november het onderdeel op de ergometer (in plaats van roeien op zondag).

We zijn nog op zoek naar deelnemers voor deze ergometer trial! Meld je aan bij Rob Bilderbeek!

Tot dinsdag 18 oktober,

PVP-commissie en het bestuur