Fantastische 2-daagse MWR-tocht door het Groene Hart van Holland.

Op dinsdag 30 en woensdag 31 augustus organiseert de commissie MWR een 2-daags tocht door het Groene Hart van Holland. We vertrekken op dinsdag 30 augustus na de files richting Alphen aan den Rijn, huren boten van de RVA en vertrekken richting Uithoorn waar we de boten aanmeren en zullen overnachten in het clubhuis van Michiel de Ruyter. Voor de overnachting nemen we zelf slaapzak en luchtbed mee en laten we pizza bezorgen voor het avondeten (bij de prijs inbegrepen).  Thee, koffie en drankjes nemen we af bij de vereniging en zijn voor eigen rekening.

Mocht je niet willen bivakkeren in het clubhuis kun je zelf voor een overnachting in de buurt zorgen. Het adres van R.V. Michiel de Ruyter is Amsteldijk-Zuid 253, 1423  BZ   Uithoorn.

De volgende ochtend vroeg na het ontbijt en klaar maken van je eigen lunchpakket (bij de prijs inbegrepen) vertrekken we richting de Kromme Mijdrecht, door het Woerdense Verlaat naar de Nieuwkoopse Plassen en lunchen onderweg op één van de eilandjes. Afhankelijk van het weer en de zin door naar Zwammerdam en via de Damsche Rijn terug naar Alphen of via de Aarlanderveense Wetering terug naar Alphen aan den Rijn.
Als we op tijd terug zijn kunnen we huiswaarts rijden en anders eten we wat ergens in Alphen of onderweg (uiteraard op eigen kosten).

Kortom: een prachtige tocht door een fantastisch gebied!

Totaal aantal deelnemers is 15.
Aanmelden kan tot uiterlijk 25 augustus 2016. De kosten zijn € 50,--.  Deelname is pas definitief nadat € 50,-- gestort is op IBAN NL81INGB0006478259 ten name van Roei-en Zeilver. Daventria onder vermelding van “Groene Hart”.

Meld je aan via Mijn Daventria!