Nieuwe kans! Toertocht bij Kampen

Vorig jaar was het eindpunt van onze toertocht stroomafwaarts van Deventer naar Kampen de accommodatie van de Kampense roeivereniging, KRZV de IJssel. Wij werden daar bijzonder gastvrij ontvangen en waren meteen om toen we de mogelijkheden voor een toertocht op de kaart aldaar bekeken. De accommodatie van “de IJssel”  ligt vlak achter de Ganzensluis direct aan het Ganzendiep. Dit prachtige vaarwater – zonder stroming- heeft een directe verbinding met het Zwarte Meer. Dit biedt de mogelijkheid voor een toertocht van ca. 25 kilometer (zie bijgaand kaartje) op donderdag 7 juli. Afhankelijk van de waterstand kunnen we onderweg ergens pauzeren om de meegebrachte lunch op te eten. Bijzonderheden daarover volgen later. In verband met ondieptes in het Zwarte Meer zullen er stuurlui van “de IJssel”met ons meegaan.

Vertrek van de Roei op donderdag 7 juli 2016 om 9.00 uur. We verwachten aan het einde van de middag terug te zijn in Deventer.  
Totaal aantal deelnemers is 16.
Aanmelden kan tot uiterlijk 1 juli 2016 via Mijn Daventria.
De kosten zijn € 15,--.
Deelname is pas definitief nadat € 15,-- gestort is op IBAN NL81INGB0006478259 ten name van Roei-en Zeilver. Daventria onder vermelding van “Kampen”.