“Midzomer”roeien & pizza

Op vrijdag 24 juni 2016 organiseert de commissie Midweekroeien de traditionele “Midzomer” tocht naar het Gat van Gorssel en weer terug. Met dit keer wel een heel bijzondere afsluiting. In de middag komt de Piaggio van de mobiele pizzabakkers van I Vicini (de Buren) op de kade. Zij beginnen vanaf 15.30 uur alvast  de oven te stoken zodat zij om 17.00 uur de pizza in punten kunnen serveren.

Om 10.00 uur beginnen we met koffie op de Roei. Daar wordt ook de botenindeling bekend gemaakt. De zelf meegebrachte lunch gebruiken we in de pauze in het Gat van Gorssel. Vergeet die lunch dus niet en neem ook voldoende drinken mee. Na terugkomst op de Roei later in de middag sluiten we de dag feestelijk af, ook met diegenen die niet mee kunnen roeien maar wel pizza willen eten. Iedereen is daarbij van harte uitgenodigd! Zeker ook nieuwe leden.

Maximaal aantal roeiers: 26
Maximaal aantal Pizza eters: veel
Aanmelden kan tot uiterlijk 20 juni via Mijn Daventria. De kosten zijn € 16-.  Deelname is pas definitief nadat € 16,-- gestort is op IBAN NL81INGB0006478259 ten name van Roei-en Zeilver. Daventria onder vermelding van “Midzomer”. Vermeld bij je aanmelding als je alleen pizza komt eten.