Vrijdag 28 augustus 2015: Toertocht naar Kampen

De volgende door de commissie MWR georganiseerde toertocht is weer op onze vertrouwde IJssel. Een uitdagende maar zeker ook prachtige tocht stroomafwaarts naar Kampen! Op de helft ter hoogte van Hattem wordt gepauzeerd om te lunchen. In Kampen worden de boten op een botenwagen geladen en daarna teruggebracht naar Deventer.

Totale lengte van de tocht is ca 45 km (stroomafwaarts!). Er zal alleen in C boten geroeid worden! De terugreis vanuit Kampen is voor een deel van de deelnemers met auto’s mogelijk. De rest zal met de trein terugreizen.

Om 9.00 uur aanwezig op de Roei. We vertrekken om 9.30 uur. ’s Avonds wordt na terugkomst uit Kampen op de Roei een buffet geserveerd. Zorg zelf voor een lunch en voldoende drinken, er is onderweg geen horeca gelegenheid.

Maximum aantal deelnemers bedraagt 30.

Aanmelden kan tot uiterlijk 25 augustus via mijn Daventria. De kosten: € 20,00 en op de dag zelf de reiskosten voor de terugreis te voldoen direct aan de chauffeur of op het station. Neem hiervoor contant geld of je OV chipkaart mee. Reken op een bedrag tussen de € 5,10 en € 8,50 . Deelname is pas definitief nadat € 20,-- gestort is op IBAN NL81INGB0006478259 ten name van Roei-en Zeilver. Daventria onder vermelding van “Kampen”.