Laat jezelf coachen op maandag- en donderdagavond

Op 18 september jl is de pilot inloop skiff-instructie gestart voor roeiers die nog niet gecoacht worden maar wel graag hun 2e of 1e klas skiff examen willen behalen. Elke maandag- en donderdagavond vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur wordt er door een instructeur aanwijzingen gegeven zodat je beter gaat roeien. Durf de uitdaging aan? Meld je dan aan voor de skiff-instructie en roei mee!


Je bent zelf verantwoordelijk voor het afschrijven van je boot, het in- en uit het water halen van je boot zodat je kan roeien. Schrijf je in op de aanmeldlijst die bij de PC in het Salon ligt. Neem daar ook een bootnummer mee, die je op de boeg van je skiff bevestigt. Dan weet de instructeur dat jij graag tips en aanwijzingen wilt krijgen.

De pilot duurt tot 1 november 2014, dus maak er flink gebruik van. Dan kan je misschien net voor de winter nog je 2e of 1e klas examen behalen.

Ook roeiers die nog geen of weinig ervaring hebben op het gebied van instructie geven en het leuk vinden om daar iets mee te doen, mogen natuurlijk meekijken met de ervaren instructeur!
Maak gebruik van de kennis en know how die op het vlot staat. Misschien vind jij het dan wel leuk om in komend seizoen een instructiecursus te volgen. Kom gewoon eens meekijken bij de skiff-inloop en pak je kans!