Zomer roeiweek

Deze zomer kan je in één week leren roeien bij Daventria. Lijkt het jou leuk om een week in de zomer lekker veel buiten op (en soms in) het water te zijn en een nieuwe sport uit te proberen? Dan is deze roeiweek perfect!

Samen met leeftijdsgenootjes leer je in één week roeien in verschillende soorten boten. Om te kunnen roeien moet je 11+ zijn en je zwemdiploma hebben. 

De zomer roeiweek vindt plaats van zaterdag 10 juli tot en met zaterdag 17 juli. Op zaterdag begin je met een introductie en leer je ook de huidige jeugdroeiers kennen, zij zullen je, samen met ervaren coaches, de rest van de week helpen.

De lessen zijn op zaterdag van 12-14:30 en doordeweeks van 10:00 tot 14:00 en zijn inclusief lunch. Heb je allergieën mail ons dan vooraf even, dan kunnen we proberen daar rekening mee te houden.

Tijdens deze lessen leer je stap voor stap roeien, hoe je weer in een boot klimt als die omgaat en zijn er leuke activiteiten rondom het roeien. Omdat je elke dag weer iets nieuws leert is het de bedoeling dat je alle dagen aanwezig bent.

Voor deze week heb je zwemkleding nodig, sportkleding en schoenen die nat mogen worden en goed aansluiten (anders blijf je erin haken) en altijd een setje droge kleding mee. Verder is het met zonnig weer ook belangrijk om een petje, zonnebrand en een waterflesje mee te nemen.

Opgeven kan via https://sportindeventer.nl/activaties/exxcite . Voor verdere vragen kan je mailen naar jeugd@daventria.com . Je bent ook van harte welkom om vooraf op een zaterdag tussen 12-13 eventjes op het vlot te komen kijken om te zien of het je leuk lijkt (Vooraf dan wel even mailen)