Nieuwe clubkleding!

Veel leden die wel eens een wedstrijd, marathon of een toertocht op een andere plek dan onze IJssel meemaken zullen hebben gemerkt dat ons eigen assortiment aan clubkleding nogal beperkt is. We hebben ons bijenpakje, dat overigens zeer herkenbaar en fotogeniek is, en een fluorshirt met ons logo. Zodra je daar iets overheen aandoet is de herkenbaarheid als Daventria-lid gelijk weg. En dat is jammer. Vandaar dat we zijn gaan kijken welke mogelijkheden en behoeften er zijn voor uitbreiding.

Samen met het bekende merk Rogelli hebben we nu gekozen voor de volgende items:

  • Korte roeibroek
  • Lange roeibroek
  • Singlet
  • Softshell turtle
  • Regenjasje

Momenteel zijn we de definitieve uitvoering en uiteraard de bedrukking aan het ontwikkelen. Jij hebt daar een stem in en kan gelijk kennismaken met deze items!

Kom dus naar de bestuurskamer op zaterdag 18 februari tussen 11.30 en 13.00 uur of zondag 19 februari tussen 11.30 en 13.00 uur en pas de artikelen zelf en zie hoe ze eruit komen te zien! Snel daarna zal er een speciale webshop geopend worden waar je de artikelen kan bestellen. Daarover krijg je nog bericht via de volgende gele mail en de website. Heb je vragen? Stel ze tijdens bovenstaande ‘passessies’ of zoek Niels Meijerink even op!