Kruk & Crack Race in het DIËS-weekend

Het weekend van 10--11 september staat in het teken van ons DIËS-weekend. Op 11 september roeien we de IJsselregatta, maar op 10 september begint het feest reeds met de befaamde Kruk & Crack Race (even geleden), gevolgd door een feestavond. De gezellige, informele wedstrijd voor echt iedereen! Want het maakt niet uit of je net je havenbevoegdheid hebt gehaald of sinds jaar en dag mee roeit. Dus geef je op en maak kans op misschien wel je eerste ‘blik’.


Voor de Cracks: Laat de Kruk beleven hoe het voelt om met ervaren roeiers te roeien! En voor jullie de kans te zien wat voor vers roeibloed we binnen de vereniging hebben. Wie wil er stuurervaring opdoen en kun je daarom vragen om je team te sturen?

Voor de Kruks: De gelegenheid om andere Daventria leden te ontmoeten en je eerste wedstrijdje te roeien. Het ware Daventria verenigingsgevoel te ervaren.

Kruk & Crack Race
De race bestaat uit de volgende onderdelen.

  1. In de haven is een competitie tussen teams in C4-boten. De samenstelling van de teams is afhankelijk van de aanmeldingen, maar in elk geval een combi van beginners en gevorderde roeiers, je roeit meerdere heats.
  2. Tegelijkertijd is er op het vlot een competitie op de ergometer over een afstand van 500m.

Wanneer
Op zaterdag 11 september, inloop om 14.00 uur, wedstrijd van 14.30-16.30 uur.
Prijsuitreiking vanaf 16.30 uur.

Waar
In onze eigen haven, aan de Rembrandtkade.

Inschrijven
Inschrijven kan tot maandag 5 september via Mijn Daventria en is verplicht ivm de indeling van
groepen (dus geen inloop op zaterdag).

Wil je ons helpen (bijv. met het opnemen van de ergo-tijden of het aannemen van de boten langs
het vlot), meld je dan ook aan via Mijn Daventria.

K&C organisatie
Maurice en Heleen