Een virtuele Tromp Boat Races!

Helaas kunnen we elkaar het weekend van 17/18 oktober niet op het water ontmoeten. Maar om de trainingsinspanning toch in een resultaat om te zetten, gaan we, in samenwerking met Time Team, een virtuele Tromp Boat Races organiseren!

Het concept is als volgt: Je roeit tenminste de TBR-afstand met een GPS tracker aan boord (een smartphone, NK strokecoach/coxbox GPS, of sporthorloge kan deze informatie loggen) op eigen water. Vervolgens kan je het GPS bestand uploaden naar ons systeem wat automatisch het snelste segment ter lengte van de wedstrijdafstand uit het GPS bestand extraheert en analyseert. Aan de hand hiervan wordt een uitslag bepaald.

We stellen het systeem voor 10 dagen open. De laatste dag van roeien en uploaden van het bestand is maandag 26/10, 23.59 uur.

Je schrijft je in via onze TBR website, www.trompboatraces.nl/virtuele-tromp-boat-races, waarna je binnen een dag een link krijgt om na het varen je GPS tracker bestand te uploaden. Deze inschrijvingen staan los van de inschrijvingen via het KNRB inschrijfprogramma.

Je kan roeien in skiff velden voor 18 jaar en ouder en alle junioren t/m 17 jaar kunnen roeien in de velden van de TBR. We houden geen rekening met subvelden/ leeftijdscategorieën. De afstand is 5200m.

Er wordt een kleine bijdrage van 5 euro per ploeg/boot gevraagd, dit is alleen ter dekking van de kosten. De financiële afhandeling van de afgelaste TBR houden we gescheiden van dit initiatief.  Weet wel dat wij het grootste deel van de TBR inschrijfgelden terug zullen storten.

We gaan uit van goed vertrouwen. Dat geldt voor de betalingen én voor de resultaten die je uploadt.

Voor verdere informatie verwijzen we naar de website. We hopen velen digitaal te ontmoeten.

Veel plezier,

De Tromp Boat Races commissie.