Noteer: MijnDaventria middag zondag 6 september as

Update: the borrel is geannuleerd.
Ook zo benieuwd hoe het met andere leden van onze roeivereniging gaat? En ook zo’n zin om met andere leden weer eens op de roei gezellig wat te drinken in coronatijd? Of wellicht met iemand in de boot te stappen om eens een snelle tijd neer te zetten?

Wij wel!
Jij ook?

Kom dan naar de MijnDaventria middag op zondag 6 september as.

Deze zondag organiseren we een leuke middag voor alle leden, ook jeugd. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 14.00 uur organiseren we een korte, onderlinge baanwedstrijd voor skiff’s en meermansboten
  • Vanaf 16.00 uur hebben we aansluitend een gezellige borrel op het buitenterrein om elkaar weer een te ontmoeten en bij te kletsen

Deze zondag organiseren we een leuke wedstrijd voor alle leden, ook jeugd. Vanaf 14.00 uur organiseren we een korte, onderlinge baanwedstrijd voor skiff’s en meermansboten.
In tegenstelling tot eerdere berichtgeving wordt er geen borrel na afloop georganiseerd.

De wedstrijd wordt gevaren over het gedeelte van Theo tot aan ons botenhuis. Een korte afstand om even goed door te trappen. Er wordt opvolgend gestart, waarbij de snelste tijd telt gecorrigeerd voor leeftijd,  geslacht en boottype. Hierbij hebben we 2 velden; skiff’s en meermansboten.
Je kunt je alleen inschrijven voor een type boot (skiff, dubbel2, C4 enz.), de indeling mixen wij (a la de C&K race waarbij teams worden samengesteld en je dus niet als team kunt opgeven). Als je energie genoeg hebt, kun je je inschrijven voor beide onderdelen.

Dit alles uiteraard met ingang neming van de corona maatregelen. Zo is er een protocol voor deze middag en zullen we het in- en uitbrengen van de boten strikt begeleiden.
Doe vooraf de gezondsheidcheck van het RIVM en kom alleen als je je goed voelt en geen klachten hebt. Als iedereen zich hier aan houdt dan hoeft dit een leuke middag zeker niet in de weg te staan.

Dus schrijf je snel in via Mijn Daventria (verplicht aanmelden ivm corona richtlijnen) en we zien jullie graag op zondag 6/9 verschijnen.

Tot dan!

Michael, Marlijn, Menno, Maurice