Beginnerscursus Jeugd

De normale beginnerscursus en open dag hebben niet door kunnen gaan, maar dat betekent niet dat je dit voorjaar, of deze zomer, niet kan leren roeien! Tijdens de jeugdtrainingen, op maandag- en woensdagavond en zaterdagmiddag, kan je in overleg een keer langs komen om instructie te krijgen in een één persoonsboot. Vind je het leuk, dan kan je nog vijf introductielessen volgen op één van deze dagen. 

Tijdens elke training kunnen slechts een klein aantal beginners begeleid worden. Daarom graag van tevoren mailen naar jeugd@daventria.com om te informeren wanneer er plek is om langs te komen.

De cursus is bedoeld voor jeugd en junioren van 11 tot 18 jaar die nog geen roei-ervaring hebben. Na de zes introductielessen kun je het proeflidmaatschap omzetten in een gewoon jeugdlidmaatschap. Tijdens de zomertijd wordt er doordeweeks en in het weekend buiten geroeid. In de winter is er zaterdag een buitentraining en is er de mogelijkheid om doordeweeks mee te doen met binnen-training.

Er wordt geroeid in de haven bij Daventria. Je moet een zwemdiploma en toestemming van je ouders hebben om mee te kunnen doen.

Zie Info Lidmaatschap voor de kosten van de beginnerscursus en het jeugdlidmaatschap. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Voor meer informatie kijk op Over Jeugdroeien.