Witteveen+Bos wint wedstrijd bedrijfsroeien van Daventria.

Een frisse duik en een nat pak hielden medewerkers van Witteveen+Bos over aan het winnen van de finalewedstrijd van de wedstrijddag Bedrijfsroeien op de Hank bij het botenhuis van Daventria. De vier roeiers en de stuurvrouw eindigden op de eerste plaats.

Elk jaar organiseert Roeivereniging Daventria een wedstrijddag voor ongeoefende roeiers van Deventer bedrijven. Tien teams zijn na een vrij kort aantal trainingen, zondag 17 juni de strijd met elkaar aangegaan. Een stevige wind maakte de wedstrijd nog een tikje zwaarder. In de halve finale stonden medewerkers van Drukwerkdeal en Topicus tegenover twee teams van Witteveen+Bos. Een team van het ingenieursbureau heeft uiteindelijk, door snel en tactisch te roeien, met mooie resultaten de hoofdprijs binnengehaald. Mede door de inzet van veel vrijwilligers werd ook deze dag tot een groot succes.

De eerste aanmeldingen voor volgend jaar zijn alweer binnen. En een aantal deelnemers heeft aangegeven belangstelling te hebben voor de cursus. Leuk om op deze manier mensen te laten kennismaken met de roeisport.