Introcursus roeien voor jeugd en junioren tot 18 jaar

Op 14 april start voor de jeugd een nieuwe introductiecursus. Lijkt het je leuk om kennis te maken met roeien dan is dit je kans, want deze cursus is bedoeld voor jeugd en junioren van 11 tot 18 jaar die nog geen roei-ervaring hebben.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 1 uur, er wordt geroeid in 1-, 2- en 4-persoonsboten boten onder leiding van ervaren instructeurs van Daventria. De cursus is op zaterdagen om 12 uur en valt samen met het instructie-uur van de jeugdleden. Daardoor kun je gelijk kennismaken met jongeren die al langer roeien. De cursusdagen zijn 14 april, 21 april, 5 mei, 12 mei, 19 mei, 26 mei. Op 2 juni is een inhaaldag.

Na de introductiecursus kun je het proeflidmaatschap omzetten in een gewoon jeugdlidmaatschap. Er wordt op zaterdagen van 12:00 tot 13:15 geroeid, op woensdagen van 18:00 tot 19:15 en 's winters wordt de woensdagtraining vervangen door een indoortraining.

Er wordt geroeid in de haven bij Daventria. Je moet een zwemdiploma en toestemming van je ouders hebben om mee te kunnen doen.

Onder lidmaatschap vind je de kosten van de beginnerscursus en het jeugdlidmaatschap. Aanmelden voor de cursus kan via het aanmeldingsformulier.