Beatrix of Hel vh Noorden??

Al twee jaar moet je voor de laatste wedstrijd in het jaar de keuze maken of je naar Noord of Zuid gaat. Houd je van gehaktballen en bier is het bij Aegir fijn, heb je liever Brabantse gezelligheid dan reis je af naar Eindhoven. Dit jaar gingen Charlotte, Hans en Robert Noord en heel veel andere Daventrianen Zuid.

In Noord uitsluitend kleine nummers, heel klein dus, in Zuid van skiff tot en met acht, als het moet dubbelcheck in de mix. In Noord, goede tijden veel lol en oma's gehaktbal, in Zuid betere tijden, blikken, en als klap op de vuurpijl de verenigingsprijs voor Daventria als best presterende vereniging.

Blikken voor Kätheli in de skiff, Yvonne en Lauren in de 2x en voor Gerbrand, Diederik, Harm, Johan en Renate in de 4+. Overall snelste was wederom Bertus in de skiff, geen blik wel een beker. Jammer genoeg heeft Beatrix het reglement gewijzigd en beloond de snelste in een blok, zonder correctie. Een aanfluiting voor de veteraanroeier die graag zijn kunnen wil meten op een gelijkwaardig speelveld. Dan toch maar naar de Hel volgend jaar, Gehaktballen en bier, daar wennen we sneller aan.