Vrijwilligers gezocht voor open dag.

Voor de open dag op 11 juni zijn we op zoek naar vrijwilligers. We willen dan aan onze omgeving laten zien wie we zijn en wat er allemaal gebeurt. Belangstellenden kunnen het clubhuis van binnen bekijken en even een haal oefenen op de bak of ergometer. Ook is het de bedoeling dat er even in een boot gestapt kan worden en willen we wat behendigheidsdemonstraties laten zien. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de boten, de wedstrijden, de toertochten en wat het lidmaatschap inhoudt. Natuurlijk hopen we hier ook leden mee te werven.

We hebben hier vrijwilligers voor nodig: vlothonden, roeiers, sturen, rondleiders en instructeurs voor bij de bak en ergometer. De open dag is van 13.00-16.00. We willen om 12.00 beginnen met alles klaar te zetten. De lunch moet je zelf even regelen.

Degenen die het leuk vinden, en het is hartstikke leuk, om een rol te spelen op de open dag kunnen zich melden bij Suzanne van der Meulen: (sjvandermeulen@concepts.nl) of Rard Metz (metz@metaalunie.nl / 06 06 51 803908). Vele handen maken licht werk dus we horen graag van jullie!