Trainingdagen Almelo en op de Amstel

Barstensvol met goede voornemens komen we aan in de eerste week van 2016. Plannen maken en trainingen afstemmen, dat gaan we doen, en wel nu. Op zaterdag 23 en zondag 24 januari gaan we trainen in Almelooo. Op dit coachbare water is het prima roeien en kun je gecoached worden vanaf de kant. Het is bedoelt voor wedstrijdroeiers die deelnemen aan de skiff- en tweehead, maar ik wil ook graag de deelnemers van de H4K en de Head of the river uitnodigen om in de acht en of vier mee te gaan. Opgave is mogelijk vanaf nu bij wedstrijd@daventria.com.

Een week vooraf volgt de regelmail om alle plannen te stroomlijnen, Opgave van ploegen graag via contactpersoon. In het weekeind van 20 en 21 februari gaan we hetzelfde doen, maar dan in
Amsterdam op de Amstel. We verblijven bij Poseidon en roeien in ons eigen materiaal van zaterdag 10 uur tot zondag 15 uur. Ook voor deze training, opgave via wedstrijd@daventria.com en dat kan vanaf heden. Een week vooraf komt de regelmail.

Opgave van ploegen graag via contactpersoon, en geef dan ook aan welek uren je op de Amstel wilt zijn, dan kan ik daar een indeling van maken.

Succes met het realiseren de goede voornemens en graag tot in Almelooo en op de Amstel.

Johan Bollen
wedstrijd@daventria.com