Internetters gezocht!

Vanwege het feit dat Sjoerd ons binnenkort gaat verlaten is de internetcommissie naarstig op zoek naar aanvulling van het internetteam. De Internetcie houdt zich bezig met de interne en de externe communicatie van de vereniging. Het plaatsen van nieuws en evenementen op de website van Daventria doen we via een cms-systeem. We doen de redactie van de website, maar staan volledig in dienst van alle organiserende commissies en PR. Naast de website beheren we de computers en de webcams in ons botenhuis.

Bij de invoering van E-captain, breder bekend als ‘Mijn Daventria’, hebben alle commissies de mogelijkheid gekregen zichzelf digitaal te profileren. We hebben hiermee enkele taken kunnen afstoten, maar staan hen hierin natuurlijk wel zo goed mogelijk bij. Ook één van onze taken is het onderhoud van het afschrijfsysteem, dat we medio dit jaar via E-Captain (Mijn Daventria) gaan implementeren.

Het is vooral leuk verenigingswerk! Je leert snel veel leden en commissies kennen en je bent altijd als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze vereniging. We kunnen het echter niet met zijn tweeën. Als je affiniteit met het web hebt, nodigen we je van harte ons eens aan te schieten of te mailen naar internetcie@daventria.com. Het is handig als je iets van websitebeheer en/of -bouw weet, maar laat je hierdoor niet afschrikken, want er staat een prima basis van waaruit we de website vullen. We spreken je graag!

Niels den Boer
Christiaan ter Veen
Sjoerd Boerhout