21ste editie van de Brugge Boat Race

Koninklijke Roeivereniging Brugge nodigt iedereen uit voor de 21ste editie van de Brugge Boat Race. Deze wordt gehouden op 28 februari en 1 maart 2015. Zoals vorige jaren is het een boord-aan-boordwedstrijd over 5.000 meter.
Zaterdagnamiddag is de race enkel voorbehouden voor gestuurde achten in alle klasses. Senior-, junior-,  studenten-, en master- en mix achten gaan die dag op het water.
Zondagochtend komen alle andere boottypes aan bod.

Vorig jaar zakten meer dan 800 deelnemers uit 6 Europese landen af naar de Brugge Boat Race. De roeiers vonden vooral het boord aan boord racen voor alle achten extra spannend.

Alle roeiteams die vrijdagavond in Brugge aankomen worden hartelijk uitgenodigd voor een gratis roeiersdiner in ons clubhuis. Dit is een prettige manier om het weekendje Brugge te starten in een gezellige sfeer, om kennis te maken met andere roeiers en om in de stemming te raken voor een fijne Brugge Boat Race.

Overtuig je teamleden en schrijf in voor de Brugge Boat Race : geniet van een toffe race, een leuk evenement en ook van onze stad Brugge, een uitgelezen bestemming voor een weekend sport gecombineerd met een vleugje cultuur.

Klik hier voor de website van de Brugge Boat Race 2015 voor verdere informatie en praktische details en online inschrijving.