Verenigingswerker 2014: vijf commissies genomineerd

Op de Nieuwjaarsborrel, op zondag 11 januari om 16.00 uur in Het Salon, maakt het bestuur volgens goede traditie de 'Verenigingswerker van het Jaar' bekend.

In 2014 hebben heel veel leden zich verdienstelijk gemaakt met werk aan de 'hardware' van de vereniging: de ontruiming, verbouwing, verplaatsing en inrichting van ons botenhuis en het in bedrijf houden van boten en (nood)vlotten. Daarnaast waren er leden, die zich hebben ingezet voor ons verenigingsgevoel in tijden van verbouw. Het bestuur wil die verdienste naar voren halen. Veel leden hebben zich actief ingezet voor ons verenigingsleven. Zoveel zelfs dat het bestuur voor 2014 geen individuele leden nomineert, maar hele commissies. Dat past ook bij suggesties die wij uit de vereniging ontvingen.

Het bestuur nomineert de volgende commissies voor de titel Verenigingswerker van 2014. In alfabetische volgorde:

  • Bellnotecommissie: het verzorgen van twee uitgebreide specials: Daventria 130 jaar / Verplaatsing en Uitbreiding
  • Commissie Coaching en Opleiding - sectie beginnerscursus: onder lastige omstandigheden toch veel beginners aan het roeien krijgen
  • Internetcommissie: invoering van E-Captain en vernieuwing van de website
  • Lustrum- & feestcommissie: het organiseren van het daverende lustrum- en openingsfeest
  • Verenigingscoördinatoren: enthousiast en effectief activeren heel veel leden

Wij hopen de genomineerde commissies én alle andere leden op 11 januari 2015 gezond en afgetraind te ontmoeten. Het bestuur zal omstreeks halfvijf uit de vijf genomineerden de verenigingswerker/commissie 2014 bekend maken.

Prettige feestdagen!

Het bestuur