De Eemhead, met ruim 100 deelnemers, met Sandra als startende Daventriaanse

Zaterdagmorgen 27 september `Mist`. Dat beloofde een zonnige en warme dag te worden. Dit zijn de perfecte omstandigheden om deel te nemen aan een roeiwedstrijd.



Met zon en in 'tshirt arriveerde Sandra zaterdagmorgen met haar skiff op het dak gebonden in Amersfoort. Ontspanning, lekkere koffie, perfect geregelde omkleedruimte, douches, wc, parkeergelegenheid. Een strak geoliede organisatie zorgde ervoor dat een ieder snel op het water lag.  Via de kronkelende Eem op naar de start van de 5 km. Achteraan in het Dames veterane skiff veld wist Sandra zich een weg naar voren te roeien. Niet een ieder ging in de ogen van Sandra even snel of lees `niet aan de kant` wanneer ze voorbij roeide. Wat haar een extra boost gaf om nog meer gas te geven richting finish. Dik tevreden passeerde zij met wat rietrestjes aan haar vinnentje-impeller de finish lijn na 21 minuten 55 secondes, wat haar een blik opleverde met een mooie voorsprong op nr 2.

Jammer dat er verder geen andere Daventria ploegen deelnamen. Zeker omdat alle velden goed gevuld waren en de sfeer erg goed was. Een aanrader voor volgend jaar om als Daventriaan hier zeker deel te nemen.